Budget koerier in Rotterdam

Bent u op zoek naar een budget koerier in Rotterdam en omstreken? Maak dan gebruik van de diensten van Erasmus Koeriers! Wij zijn een koeriersbedrijf gevestigd in Rotterdam dat gespecialiseerd is in spoedzendingen in de Randstad, maar ook alle andere soorten zendingen kan verzorgen. Wij kunnen zowel regionale, landelijke als internationale zendingen verzorgen tegen een gereduceerd tarief.

De budget koeriersdienst van Erasmus Koeriers gebruiken? Neem dan direct contact met ons op!

Koeriersdiensten voor elk budget

Wanneer u op zoek bent naar een budget koerier die uw post of pakket moet bezorgen, dan zit u goed bij Erasmus Koeriers. Wij bezorgen sneller dan de reguliere postbezorgers en bovendien leveren wij uw pakket hoogstpersoonlijk af bij de ontvanger. Met onze budgetservice kunt u profiteren van lagere tarieven maar met een snelle levering. Wij halen uw pakket voor 10.30 uur op en leveren het dezelfde werkdag nog af in Nederland. Daarnaast kunt u uw pakketzending tot op de minuut volgen, zodat u weet waar uw zending zicht bevindt, waar ook ter wereld. Bij Erasmus Koeriers is uw pakketzending gegarandeerd in goede handen.

Voordelen budget koerier

Behalve een laag tarief, heeft u de volgende voordelen wanneer u gebruikmaakt van onze budget transport service:

  • Permanente controle over de status van de zending.
  • Altijd telefonische bevestiging van aflevering.
  • U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Waarom Erasmus Koeriers inschakelen als budget koerier in Rotterdam?

  • Goedkope koerier in Rotterdam: veel pakketzendingen zijn bij ons goedkoper dan bij andere partijen.
  • Snel: wij bezorgen sneller dan de reguliere postbezorgers.
  • Transparant: u weet precies wat wij doen en waar uw pakketzending zich bevindt.
  • Flexibel: bij ons is nagenoeg alles mogelijk, hoe groot of klein uw zending ook is.
  • Persoonlijk: Wat uw vraag of verzoek ook is, u kunt bij ons altijd terecht.
  • 24/7: Wij zijn altijd bereikbaar, overdag, ’s nachts en in de weekenden.

Spoedservice

Heeft u een pakket dat met spoed bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Binnen 30 minuten halen wij uw pakket op en bezorgen deze direct bij de geadresseerde. Onze spoedservice is snel, veilig, persoonlijk en betrouwbaar.

Budget koerier aanvragen

Wilt u gebruikmaken van onze budget koerier? Vraag dan een offerte aan of informeer naar onze prijzen. Bent u al klant van Erasmus Koeriers? Dan kunt u direct uw zending aanmelden bij ons. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag! Heeft u toch wat meer haast of bijzondere wensen? U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)10-4122241.

Volg ons ook op Facebook!