Fietskoerier Rotterdam

Een fietskoerier in Rotterdam heeft geen last van files en draagt bij aan een milieuvriendelijke toekomst! Dus wilt u uw pakket zo snel mogelijk laten ophalen en bezorgen in Rotterdam? Dat kan bij Erasmus Koeriers!  Daarnaast bieden wij u altijd een aantrekkelijk en scherp tarief. Wij vertellen u graag meer over deze specifieke leveringsservice, u kunt ook altijd contact met ons opnemen!

Erasmus Koeriers per fiets

Erasmus Koeriers biedt u de fietskoerier service! Dit omdat wij begrijpen dat een pakket soms zo snel mogelijk wilt laten leveren op een bepaald adres. Alleen de drukte van Rotterdam kan daarin tegenwerken. Zo is de keuze voor een fietskoerier in een stads soms beter dan een auto, door de snellere en flexibelere manier van voortbewegen. Afhankelijk van de grote van uw pakket, kan uw zending door één van onze fietskoeriers in Rotterdam worden opgehaald. Vervolgens wordt deze direct op de bestemming afgeleverd. De fietskoerier service van Erasmus Koeriers kan goed ingepland worden, doordat de files en andere opstoppingen vermeden kunnen worden! Erasmus Koeriers heeft ruime ervaring in het leveren van pakketjes en staat 24/7 voor u klaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.

Interesse in een fietskoerier in Rotterdam?

Heeft u een zending dat opgehaald moet worden binnen Rotterdam, maar afgeleverd moet worden buiten Rotterdam? Ook dan staan wij voor u klaar! Een fietskoerier haalt uw pakketje op om het vervolgens per auto buiten Rotterdam af te leveren! Heeft u interesse in het laten ophalen en leveren van een pakketje door onze fietskoerier in Rotterdam? Plaats dan direct uw opdracht en geef hierbij aan dat het om een fietskoerier gaat! Wij zullen zorgen voor de rest. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, u kunt ook bellen naar +31 (0)10-4122241 of mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Plaats direct uw opdracht:     

    Volg ons ook op Facebook!