Fietskoerier

Wilt u een pakket zo snel mogelijk laten ophalen en bezorgen in Rotterdam? Dan bent u bij de fietskoerier service van Erasmus Koeriers aan het juiste adres. Deze service van Erasmus Koeriers heeft een aantal grote voordelen. Zo heeft de fietskoerier in Rotterdam geen last van files en draagt u bij aan een milieuvriendelijke toekomst! Daarnaast bieden wij u altijd een aantrekkelijk en scherp tarief. Wij vertellen u graag meer over deze specifieke leveringsservice, u kunt ook altijd contact met ons opnemen!

Erasmus Koeriers per fiets

Wij begrijpen als geen ander dat u af en toe uw pakket zo snel mogelijk wilt laten leveren op een bepaald adres. Echter kan een drukke stad deze snelheid best tegenwerken. Zo is de keuze voor een fietskoerier in een stad soms beter dan een auto, door de snellere en flexibelere manier van voortbewegen. Erasmus Koeriers biedt u de fietskoerier service! Afhankelijk van de grote van uw pakket, kan uw zending door één van onze fietskoeriers in Rotterdam worden opgehaald. Vervolgens wordt deze direct op de bestemming afgeleverd. De fietskoerier service van Erasmus Koeriers kan goed ingepland worden, doordat de files en andere opstoppingen vermeden kunnen worden! Erasmus Koeriers heeft ruime ervaring in het leveren van pakketjes en staat 24/7 voor u klaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.

Interesse in een fietskoerier in Rotterdam?

Heeft u een zending dat opgehaald moet worden binnen Rotterdam, maar afgeleverd moet worden buiten Rotterdam? Ook dan staan wij voor u klaar! Een fietskoerier haalt uw pakketje op om het vervolgens per auto buiten Rotterdam af te leveren! Heeft u interesse in het laten ophalen en leveren van een pakketje door onze fietskoerier in Rotterdam? Plaats dan direct uw opdracht en geef hierbij aan dat het om een fietskoerier gaat! Wij zullen zorgen voor de rest. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, u kunt ook bellen naar +31 (0)10-4122241 of mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Plaats direct uw opdracht:     

    Volg ons ook op Facebook!