Goedkope koerier in Rotterdam

Bent u op zoek naar een snelle en goedkope koerier in Rotterdam en omstreken? Maak dan gebruik van de diensten van Erasmus Koeriers! Wij zijn een koeriersbedrijf gevestigd in Rotterdam dat gespecialiseerd is in spoedzendingen in de Randstad, maar ook alle andere soorten zendingen kan verzorgen. Wij kunnen zowel regionale, landelijke als internationale zendingen verzorgen.

Goedkoop, snel en transparant

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope koerier die uw post of pakket snel moet bezorgen, dan zit u goed bij Erasmus Koeriers. Wij bezorgen sneller dan de reguliere postbezorgers en bovendien leveren wij uw pakket hoogstpersoonlijk af bij de ontvanger. Daarnaast kunt u uw pakketzending tot op de minuut volgen, zodat u weet waar uw zending zich bevindt, waar ook ter wereld. Bij Erasmus Koeriers is uw pakketzending in goede handen.

Voordelen van Erasmus Koeriers

  • Goedkoop: veel pakketzendingen zijn bij ons goedkoper dan bij andere partijen.
  • Snel: wij bezorgen sneller dan de reguliere postbezorgers.
  • Transparant: u weet precies wat wij doen en waar uw pakketzending zich bevindt.
  • Flexibel: bij ons is nagenoeg alles mogelijk, hoe groot of klein uw zending ook is.
  • Persoonlijk: Wat uw vraag of verzoek ook is, u kunt bij ons altijd terecht.
  • 24/7: Wij zijn altijd bereikbaar, overdag, ’s nachts en in de weekenden.

Spoedservice

Heeft u een pakket dat met spoed bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Binnen 30 minuten halen wij uw pakket op en bezorgen wij dit direct bij de geadresseerde. Onze spoedservice is snel, veilig, persoonlijk en betrouwbaar.

Budgetservice

En wanneer u juist geen haast heeft met uw pakketzending, dan kunt u kiezen voor onze budgetservice. Als wij uw pakket voor 10:30 ophalen, wordt dit dezelfde dag nog bezorgd, voor 17:00. Wanneer u kiest voor de budgetservice, dan kiest u voor een goedkope koerier, omdat wij uw zending efficiënter kunnen inplannen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze goedkope koeriersdienst of wilt u graag weten wat de mogelijkheden omtrent uw pakketzending zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)10-4122241. Wij helpen u graag verder! Of u nu een spoedzending of minder urgente zending wilt versturen. Wij regelen het voor u. Vraag hier de nationale tarieven op of plaats hier direct een opdracht.

Volg ons ook op Facebook!

goedkope koerier