Wilt u graag een groot pakket versturen naar binnen of buitenland? Dat kan met de koeriersdiensten van Erasmus Koeriers!

Vervoer op maat

Erasmus Koeriers is expert in het vervoeren van allerlei soorten pakketten. U hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten vervoersservices voor zowel binnen- als buitenland. Wilt u bijvoorbeeld een groot pakket versturen binnen Nederland? Dan kunt u afhankelijk van de urgentie van uw zending kiezen voor budget transport of voor een spoedkoerier. Heeft de zending van uw pakket niet zoveel haast? Dan kunt u kiezen voor budgettransport door Erasmus Koeriers. Bij deze optie heeft uw zending niet alleen een laag tarief maar hebt u ook een permanente controle over de status van de zending. Daarnaast krijgt u ook altijd een telefonische bevestiging van de aflevering. Zo weet u precies wanneer uw pakket wordt afgeleverd. Wilt u juist dat uw pakket binnen Nederland zo snel mogelijk geleverd wordt? Dan kunt u gebruik maken van de spoedkoerier service. Het pakket wordt dezelfde dag bezorgd en altijd persoonlijk afgegeven bij de geadresseerde. Zo kunt u met een gerust hart een groot pakket versturen.

Internationaal een groot pakket versturen

Ook wanneer u een groot pakket wilt versturen naar een ander land is dit mogelijk bij Erasmus Koeriers. Hiervoor hebt u meerdere opties afhankelijk van de door u gewenste levertijd. Zo kunt u bij Erasmus Koeriers kiezen uit directe levering, expresse levering en zelfs voor een on board koerier service. Wilt u graag een groot pakket versturen naar het buitenland maar is het geen spoed zending? Dan kunt u kiezen voor expresse zending. Door voor deze optie te kiezen kunt u tegen een zeer scherp tarief uw zending naar elk land ter wereld laten zenden. Erasmus Koeriers maakt dan gebruik van de diensten van internationale betrouwbare koeriers zoals UPS, DHL en FEDEX. Extra voordeel van Erasmus Koeriers is dat wij flexibele tijden hanteren waardoor wij uw pakket op een voor u gunstige tijd op kunnen komen halen.

Internationale spoed

Wilt u met spoed een groot pakket versturen naar het buitenland? Dan kunt u kiezen voor directe levering of een on board koerier. Wanneer u kiest voor directe levering door Erasmus Koeriers houdt u tijdens de gehele zending de volledige controle. U weet te allen tijde waar uw pakket zich bevindt door middel van track and trace. Als laatste biedt Erasmus Koeriers u nog de on board koerier service. Wanneer u een spoedzending hebt die binnen zeer korte tijd geleverd moet worden in het buitenland kunt u er voor kiezen om voor de on board koerier service van Erasmus Koeriers te gaan. Uw pakket gaat dan samen met onze koerier in het eerstvolgende vliegtuig naar de bestemming en wordt vervolgens persoonlijk overhandigd door diezelfde koerier op de plaats van bestemming.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de koeriersdiensten van Erasmus Koeriers? Neem dan contact met ons op!