Internationaal pakket versturen

Op zoek naar een koerier die een internationaal pakket kan versturen? Erasmus Koeriers is in 1996 opgericht door studenten en maakten door middel van OV een snelle levering mogelijk. Inmiddels is Erasmus Koeriers uitgegroeid tot een koeriersbedrijf met dezelfde tactische aanpak, maar nu met de middelen die het mogelijk maken om binnen een mum van tijd te leveren en de beste service te bieden. Erasmus Koeriers is actief in de Randstad en heeft daar een groot klantenbestand. Menig bedrijf heeft internationale verzending aan ons toevertrouwd en graag doen wij hetzelfde voor u. Wij nodigen u uit om verder te lezen en te bekijken of en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Diverse transport-oplossingen

Voor het versturen van een internationaal pakket bieden wij diverse mogelijkheden. Afhankelijk van uw pakket of voorwaarden zijn er specifieke regelingen nodig. In deze behoefte voorziet Erasmus Koeriers. Wij maken verzending zonder grenzen mogelijk.

Direct

Wij beschikken over een groot wagenpark waarmee wij uw pakket in heel Europa kunnen bezorgen. Voordat u het weet hebben wij uw pakket opgehaald en is deze tevens binnen de kortste keren weer afgeleverd. Direct een internationaal pakket versturen? Klik op deze link voor meer informatie m.b.t. deze vorm van zending.

Expresse

Wij werken samen met solide express koeriers als UPS, FEDEX en DHL. Deze koeriers staan net zoals ons voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. De tarieven van uw zending zijn afhankelijk van de aflever locatie. Door middel van expresse levering kan uw pakket overal ter wereld afgeleverd worden. Klik op deze link voor meer informatie m.b.t. deze vorm van zending.

On board koerier

Als laatste beschikken wij over een on board koerier. Dit wilt zeggen dat deze koerier met uw pakket aan boord van een vliegtuig gaat en indien gewenst uw pakket persoonlijk aflevert. U blijft in direct contact met deze koerier, waardoor u te allen tijde op de hoogte gehouden wordt van uw zending. Klik op deze link voor meer informatie m.b.t. deze vorm van zending.

Let op: voor verzendingen buiten de EU dient u rekening te houden met een pro-forma invoice. In de pro-forma worden de goederen omschreven en wordt de waarde van de goederen aangegeven. Een juiste pro-forma invoice bespoedigt de douane afhandeling.

Waarom Erasmus koeriers?

Erasmus Koeriers kan uw zending overal ter wereld afleveren. Niet alleen maken wij gebruik van een eigen wagenpark, maar werken wij tevens samen met gerenommeerde expresse koeriers om een internationaal pakket te versturen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn snel, flexibel maar ook zorgvuldig. Bovendien verzorgen wij ook nationale zendingen. Erasmus Koeriers kan iedere verzending verzorgen, waarmee u een adres heeft voor al uw zendingen! Tenslotte kunt u zendingen makkelijk aanmelden door middel van telefonisch contact of via de e-mail.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening? U kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw logistieke project. Bent u al bekend met ons? Dan kunt u ook simpelweg een opdracht plaatsen. Heeft u vragen m.b.t. onze internationale zending? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u z.s.m. van dienst en kijken uit naar een prettige samenwerking.