Internationale zending

Een pakket versturen naar het buitenland komt tegenwoordig heel vaak voor, zowel voor bedrijven als particulieren. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw pakket internationaal verzenden? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres! Het internationaal verzenden van Erasmus Koeriers is altijd snel en transparant! U wilt het liefst het verschil tussen een gewone zending en een internationale zending zo min mogelijk merken. Daarom zijn wij uw centrale loket, waar u met hetzelfde gemak uw pakket naar het buitenland verzendt als dat dit op landelijk niveau uitgevoerd zou worden! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van internationaal versturen? Neem gerust contact met ons op!

Vervoer op maat zonder grenzen

Erasmus Koeriers staat bekend om de persoonlijke service, u kunt 24/7 met al uw vragen bij ons terecht. Daarnaast bieden wij u ook altijd maatwerk-zendingen, omdat wij weten dat elk pakket een andere behandeling nodig heeft! Erasmus Koeriers heeft verschillende opties als het aankomt op pakketpost naar het buitenland, u kunt altijd zelf kiezen welke het meest geschikt is voor uw situatie:

  • Direct: hierbij behoudt u de volledige controle tijdens het direct bezorgen van uw pakket in het buitenland. Wij maken gebruik van een eigen wagenpark waardoor spoedzendingen in heel Europa afgeleverd kunnen worden. Erasmus Koeriers garandeert u dan ook van de snelste manier van wegvervoerder binnen Europa;
  • Expresse: Erasmus Koeriers kan u altijd zeer scherpe tarieven bieden doordat wij samen werken met solide internationale expresse koeriers zoals UPS, FEDEX en DHL. Deze koeriers staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid;
  • On board koerier: moet uw pakket met spoed naar het buitenland verstuurd worden? Of wilt u uw pakket persoonlijk laten overhandigen? Ook daarvoor bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres! Onze on board koerier zorgt ervoor dat uw zending op de plaats van bestemming komt. Hij gaat met uw pakket aan boord van een vliegtuig en levert deze waar dan ook af.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van een internationale zending? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie over een pakket internationaal verzenden?

Bent u op zoek naar een internationale koerier? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het internationaal verzenden van uw pakket? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook bellen naar +31 (0)10-4122241 of mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet! Heeft u een opdracht waar direct een koerier voor nodig is? Plaats dan direct uw aanvraag!

Plaats direct uw opdracht:     

    Volg ons ook op Facebook!