Internationale verzendingen

Op zoek naar een koerier in Rotterdam? Wilt u graag snel en veilig een internationale zending versturen? Erasmus Koeriers in Rotterdam is gespecialiseerd in internationale verzendingen. Wij zorgen ervoor dat uw internationale verzending snel, netjes en tegen een scherp tarief op de plek van bestemming aankomt. Eén van de speerpunten binnen de dienstverlening van Erasmus koeriers is een flexibele opstelling. Ons motto is dan ook niet voor niets:

Vervoer op maat zonder grenzen!

Zeker voor internationale verzendingen is een flexibele insteek en een geboden oplossing op maat van groot belang! Direct een internationale zending versturen? Meld hier uw zending aan als u klant bent. Nog geen klant? Neem dan gerust contact  met ons op!

Internationale verzendingen via eigen wagenpark

Erasmus Koeriers biedt u de snelste verzending van Rotterdam en de rest van Nederland! Via ons eigen wagenpark kunnen wij uw internationale verzending in heel Europa afleveren. Wij garanderen u de snelste manier van wegvervoer binnen Europa! Dit is de kracht van een eigen wagenpark en professionele en ervaren chauffeurs.

Internationale verzendingen hoeven niet duur te zijn

Erasmus Koeriers biedt de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief uw zendingen wereldwijd te verzenden. Wij maken hiervoor gebruik van de netwerken van ‘s werelds grootste koeriers. Vraag direct onze tarieven op!

Wat zijn uw voordelen bij een internationale zending via Erasmus Koeriers?

 • De zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf en de service van uw lokale partner.
  De zending wordt aangemeld bij Erasmus Koeriers. Na aanmelding wordt de zending op het door u aangegeven tijdstip opgehaald door een van onze medewerkers. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat de zending op de plaats van bestemming komt.
 • Meer flexibiliteit ten aanzien van ophaaltijden.
  Door onze zeer nauwe samenwerking met de internationale koeriers, hebben wij de mogelijkheid uw zendingen tot 18.30 uur aan te leveren, zodat deze dezelfde nacht nog naar hun bestemming vertrekken. Tevens bieden wij u de mogelijkheid zelf uw ophaaltijden te bepalen.
 • Zeer scherpe tarieven.
  Door onze positie als grote inkoper bij de partijen, kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden. Deze tarieven zullen lager uitvallen dan het standaard tarief dat internationale koeriers hanteren. Op deze wijze kunt u als klein of middelgroot bedrijf profiteren van tarieven die slechts aan grote bedrijven worden aangeboden. Voor de exacte tarieven kunt u contact opnemen met Erasmus Koeriers.
 • Eén koerier voor uw nationale en internationale zendingen.
  Gemak dient de mens! Met deze nieuwe dienst kunt u al uw zendingen (regionaal, landelijk en internationaal) door Erasmus Koeriers laten verzorgen.
 • Eenvoudig aanmelden van uw zendingen.
  Telefonisch of per email kunt u uw internationale zendingen aanmelden. Van de verzending en de aflevering van uw zending krijgt u altijd een bevestiging.

Meld nu uw internationale zending aan of neem contact met ons op

Heeft u meteen een opdracht waar direct een koerier voor nodig is? Meld dan direct uw zending aan: Zending aanmelden. Heeft u een specifieke vraag over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor antwoorden op uw vragen of proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan eventuele specifieke wensen.

Let op. Voor zendingen buiten de EU dient u rekening te houden met een pro-forma invoice. In de pro-forma worden de goederen omschreven en wordt de waarde van de goederen aangegeven. Een juiste pro-forma bespoedigt de douane afhandeling.

– Erasmus Koeriers, dé expresse koerier in Rotterdam en de Randstad