Expresse

Internationale verzending Expresse | Heeft u een internationale zending? Erasmus Koeriers biedt de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief uw zendingen wereldwijd te verzenden. Zowel via weg- als luchttransport.

Wij maken hiervoor gebruik van solide internationale expresse koeriers zoals UPS, FEDEX en DHL. Deze koeriers staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Precies de waarden waar wij ook voor staan.

Waarom uw expresse zendingen via Erasmus Koeriers versturen?

Als u voor Erasmus Koeriers kiest, kiest u voor zekerheid en service. Daarnaast zijn wij flexibel ten aanzien van de ophaaltijden en hanteren wij zeer scherpe tarieven. Als u voor ons kiest heeft u één koerier voor al uw nationale en internationale zendingen. Wel zo overzichtelijk!

Uw zending aanmelden

Heeft u een zending waar een expressekoerier voor nodig is? Het aanmelden van uw zending gaat bij ons heel eenvoudig. U vult simpelweg ons aanmeldformulier in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Het aanmeldformulier kunt u hier vinden.

Alle voordelen op een rij

  • De zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf en de service van uw lokale partner.
  • Meer flexibiliteit ten aanzien van ophaaltijden.
  • Zeer scherpe tarieven.
  • Eén koerier voor uw nationale en internationale zendingen.
  • Eenvoudig aanmelden van uw zendingen.

Contact

Heeft u een specifieke vraag over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor antwoorden op uw vragen of proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan eventuele specifieke wensen.

– Erasmus Koeriers, dé expresse koerier in Rotterdam en de Randstad