Internationaal pakket verzenden

Wilt u een internationaal pakket verzenden? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de internationale koeriersdienst voor al uw grote én kleine pakketten.

Internationaal pakket verzenden

Wanneer u een internationaal pakket wilt verzenden zit u helemaal goed bij Erasmus Koeriers. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u liever geen verschil merkt tussen een zending binnen Nederland en een internationale zending. Daarom zorgen wij ervoor dat u met hetzelfde gemak een internationaal pakket kunt versturen als een pakket binnen Nederland. Wij bieden u verschillende opties voor het internationaal versturen van al uw pakketten, denk hierbij bijvoorbeeld aan de goedkoopste oplossing of onze spoedservice. Wij werken voor zowel particuliere al zakelijke klanten.

De voordelen van Erasmus Koeriers

Wij begrijpen als geen ander dat uw internationale pakket met grote zorg verzonden dient te worden. Met onze ruime ervaring en verschillende verzendmogelijkheden weet u zeker dat dit helemaal goed zit. Wij hebben de voordelen van een internationaal pakket verzenden via Erasmus Koeriers nog even voor u op een rijtje gezet:

  • U heeft de zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf met de service van een lokale partner.
  • Maak gebruik van de ruime flexibiliteit ten aanzien van ophaaltijden.
  • Gegarandeerd zeer scherpe tarieven
  • Maak gebruik van onze spoedservice
  • Eén loket voor uw nationale en internationale zendingen.
  • Meld uw zendingen eenvoudig aan.

Wilt u een internationaal pakket verzenden, meer informatie over Erasmus Koeriers of gebruik maken van onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.