On board koerier: persoonlijk, wereldwijd

Heeft u een internationale spoedzending? Ook hiervoor kunt u bij Erasmus koeriers terecht. Heeft u een spoedzending die echt niet kan wachten, of wilt u uw zending persoonlijk laten overhandigen, waar dan ook ter wereld? Dat kan!

Onze on board koerier zorgt ervoor dat uw zending op de plaats van bestemming komt. Hij doet wat de naam al suggereert: hij gaat met uw pakket aan boord van een vliegtuig en levert deze waar dan ook af. London? Tokyo? Of toch New York? De keuze is aan u.

De voordelen van een on board koerier

Benieuwd naar de voordelen van een on board koerier ten opzichte van een reguliere internationale zending? Wij zetten het hieronder voor u op een rij:

  • Zeer korte levertijd: Uw pakket wordt door ons aangenomen en de on board koerier zit met uw pakket op het eerstvolgende beschikbare vliegtuig.
  • Persoonlijke overhandiging waar ook ter wereld: wij sturen onze koerier met uw pakket mee, zodat hij ook vanaf het vliegveld totaan de deur van uw relatie de veiligheid en snelheid van de levering waarborgt.
  • Direct contact met de koerier: mocht u er prijs op stellen, dan kunt u met onze on board koerier in contact treden om op de hoogte te blijven van de voortgang

On board koerier aanvragen

Wilt u graag uw zending laten verzorgen door een van onze on board koeriers? Meld uw zending dan hier aan als u al klant bent. Nog geen klant? Neem dan eerst even contact met ons op.

De kosten van uw zending hangen uiteraard af van de afstand die onze koerier moet afleggen. Een trip naar Oslo is uiteraard wat minder kostbaar dan een zending richting Lima. Wilt u een scherpe offerte voor uw opdracht? Vraag dan gerust eens een offerte bij ons aan.

Meer informatie

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010-4122241 of een e-mail te sturen naar info@erasmuskoeriers.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.