Koerier Den Haag

Transport Den Haag | Wanneer u een partner zoekt voor uw koeriersdiensten in Den Haag en omstreken, is Erasmus Koeriers uw beste keuze. Een koerier en transportbedrijf in Den Haag, die bij u in de regio zit, kan uw zendingen sneller op halen. Dit garandeert vaker een tijdige levering en zorgt in onze ervaring voor beter contact onderling. Wij bedienen als koeriersbedrijf Den Haag stad en regio, maar natuurlijk ook de rest van de wereld! Net zo goed kunt u bij ons terecht voor een lokale zending als voor een zending naar het buitenland. Kortom er is veel mogelijk bij ons transportbedrijf in Den Haag.

Transport Den Haag, binnen 30 minuten een koerier voor uw deur

We weten hoe belangrijk het voor u is om uw pakket of zending snel op de plaats van bestemming te krijgen. Wij maken er altijd prioriteit van om, na de aanname van uw opdracht, binnen 30 minuten een koerier voor uw deur te hebben staan. Deze belofte doen wij niet alleen aan klanten in Den Haag, maar in de hele Randstad! Klik hier om een opdracht aan ons te sturen. U kunt ook eerst een offerte aanvragen.

Onze extra service: zendingen persoonlijk overhandigd aan geadresseerde

Soms zijn wij wel op tijd, maar is de conciërge of collega die de zending aanneemt wat minder doordrongen van het belang van uw zending. Daarom geven onze koeriers als extra service uw zending persoonlijk af aan de geadresseerde, om de kans op correcte en tijdige ontvangst zo groot mogelijk te maken. Daarnaast ontvangt u altijd een telefonische bevestiging wanneer u pakket door een van onze koeriers in Den Haag is afgeleverd. Uw zending krijgt van ons de grootst mogelijke zorg en aandacht, want snel leveren is goed, maar snel leveren met kwaliteit is nog veel beter.

Koeriersdienst Den Haag, tevens spoedkoerier voor als het écht snel moet

Heeft u wat meer haast dan gebruikelijk bij het verzenden van uw zending? Hiervoor heeft Erasmus Koeriers een speciale spoedkoeriersdienst. Belt u ons met een spoedklus? Wij behandelen de aanvraag dan met prioriteit en zorgen dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomt. Ook hiervoor geldt: we bedienen als spoedkoerier Den Haag stad en regio, maar ook de rest van Nederland. Internationale spoedzendingen zijn uiteraard ook geen probleem voor ons. Voor alle soorten spoedzendingen kunt u bij ons terecht. Klik hier voor het plaatsen van een spoedopdracht.

Heeft u nog vragen over onze koeriersdienst?

Heeft u een specifieke vraag over ons vervoersbedrijf in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor antwoorden op uw vragen of proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan eventuele specifieke wensen. Direct uw opdracht plaatsen? Dat kan door de onderstaande button!

– Erasmus Koeriers, transportbedrijf Den Haag