Koerier dienst Rotterdam

Bent u op zoek naar een koerier dienst in Rotterdam? Maak dan gebruik van de diensten van Erasmus Koeriers. Wij zijn een betrouwbare en vakkundige partner, gespecialiseerd in spoedzendingen in de omgeving van Rotterdam, maar wij verzorgen ook regionale, landelijke en internationale zendingen. Van het verzenden van een enkel document tot aan grote zendingen, alles is mogelijk bij ons. Wanneer u kiest voor Erasmus Koeriers, dan kiest u voor kwaliteit, snelheid, transparantie, efficiëntie en discretie.

Soorten koeriersdiensten

Of u nu op zoek bent naar een nationale of internationale spoedkoerier, Erasmus Koeriers verzorgt het allemaal. Wij zijn ook gespecialiseerd in complexe internationale spoedzendingen. Of het nu gaat om een aantal documenten die binnen 24 uur getekend moeten worden of om een object met een lastige omvang, dat met spoed naar de andere kant van de wereld vervoerd moet worden, wij zijn uw betrouwbare en vakkundige partner!

Koerier dienst Rotterdam

Woont u in de omgeving van Rotterdam en wilt u een zending laten uitvoeren door Erasmus Koeriers? Dat is geen enkel probleem. Er zijn verschillende zendingen waar u uit kunt kiezen.

Heeft u een pakketje dat met spoed bezorgd dient te worden? Meld dan direct uw spoedzending aan. Binnen 30 minuten halen wij uw pakket op en leveren wij het persoonlijk af bij de geadresseerde. Wij zorgen ervoor dat uw spoedzending op een veilige en betrouwbare manier binnen de kortst mogelijke tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Heeft u een pakketje dat met minder haast bezorgd hoeft te worden? Maak dan gebruik van de budgetservice van Erasmus Koeriers! Wanneer wij uw pakketje voor 10:30 opgehaald hebben, bezorgen wij deze nog dezelfde dag, voor 17:00. Doordat wij uw zending logistiek efficiënter kunnen inplannen, hoeven wij minder te rekenen voor een dergelijke zending. U kunt kosteloos het tarief voor uw budgetzending aanvragen.

Meer informatie over koerier dienst Rotterdam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Erasmus Koeriers of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!