Koerier Rotterdam

Koerier Rotterdam nodig? Erasmus Koeriers is uw partner voor koeriersdiensten in Rotterdam en omstreken. Het is altijd een goed idee om uw koerier lekker dichtbij te hebben. Dit garandeert dat uw pakket of verzending altijd snel word opgehaald. Wij bedienen als koerier Rotterdam stad, maar natuurlijk ook de rest van de wereld! Dat wij dichtbij zitten wil niet zeggen dat wij voor u niet ver weg gaan. U kunt met hetzelfde gemak bij ons terecht voor een lokale zending als voor een zending naar het buitenland.

koerier rotterdam

Binnen 30 minuten voor uw deur

Erasmus Koeriers is een pakketdienst in onder andere Rotterdam dat staat voor snelle levering of verzending. Dit begint wat ons betreft al na het moment dat u contact met ons heeft opgenomen. Wij doen er alles aan om altijd binnen 30 minuten voor uw deur te staan. Dit doen wij niet alleen bij klanten in Rotterdam, maar in de gehele Randstad!

Koeriersdienst Rotterdam, maar ook spoedkoerier!

Heeft u haast met het verzenden van uw brief of pakket? Erasmus Koeriers is tevens een uitstekende spoedkoerier. Belt u met een spoedzending? Dan maken wij van uw opdracht een prioriteit. Ook hiervoor geldt: we bedienen als spoed koerier Rotterdam stad, maar ook de rest van Nederland. Internationale spoedzendingen zijn uiteraard ook geen probleem voor ons. Voor alle soorten spoedzendingen kunt u bij ons terecht.

Uw zending wordt persoonlijk overhandigd en bevestigd

Wij overhandigen uw zending persoonlijk aan de geadresseerde, om de kans op correcte en tijdige ontvangst zo groot mogelijk te maken. Daarnaast ontvangt u altijd een telefonische bevestiging van aflevering van ons. Uw spoedlevering krijgt van ons de grootst mogelijke zorg en aandacht, want snel leveren is mooi, maar snel leveren met kwaliteit is mooier!

Heeft u nog vragen over onze koeriersdienst?

Heeft u een specifieke vraag over onze koeriersdiensten? Neem dan contact met ons op. U kunt mailen naar info@erasmuskoeriers.nl of direct bellen naar +31 (0)10-4122241. Wij zijn altijd bereikbaar voor antwoorden op uw vragen of proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan eventuele specifieke wensen.

– Erasmus Koeriers, Koerier Rotterdam

koerier rotterdam