Koeriersbedrijf Den Haag

Op zoek naar koeriersbedrijf Den Haag? Met Erasmus Koeriers verstuurd u uw zending heel simpel en snel, voor zowel nationale als internationale zendingen. Van enkel document tot grote zendingen, wij bezorgen!

Over ons koeriersbedrijf Den Haag

Erasmus Koeriers is gevestigd in Rotterdam en bedient vanuit hier alle omstreken. We zijn al bijna 20 jaar actief met het rondbrengen van uw zendingen. In 1996 hebben vier studenten het bedrijf opgericht met als doel pakketten gratis rondbrengen middels het openbaar vervoer. In die tijd konden studenten namelijk gratis reizen met het OV. Op deze manier konden ze iets bijverdienen en de pakketten konden goedkoop bezorgd worden. Vandaag de dag brengen we uw pakketten rond met bestelauto. Verstuurt uw pakket met Erasmus Koeriers, dan doet u dat met het koeriersbedrijf Den Haag, één van de grootste in de regio Rotterdam.

Snelheid gegarandeerd

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u met spoed bepaalde post of een pakket moet laten bezorgen. De reguliere post is dan vaak niet snel genoeg.  We halen uw zending binnen 30 minuten op en zorgen er daarna voor dat het zo snel mogelijk op de plek van bestemming terecht komt! Bij uw koersbedrijf Den Haag kunt u van minuut tot minuut zien waar uw pakje zich bevindt. We leveren uw pakket persoonlijk bij de ontvanger af. Waar ter wereld deze ook gevestigd is.

Mocht er wat minder spoed achter zitten, kunt u ook kiezen voor onze budgetservice. De kwaliteit en betrouwbaarheid blijft natuurlijk hetzelfde.

De voordelen van Erasmus Koeriers

  • Wij zijn snel en flexibel. Meld een zending aan en ervaar onze service!
  • Persoonlijke service. U kunt altijd terecht met vragen of maatwerk-zendingen
  • 24 / 7 bereikbaar. Want het werk gaat soms gewoon door als anderen slapen…

 Erasmus Koeriers, uw koeriersbedrijf Den Haag. Veilig, snel en betrouwbaar!