Heeft u klanten in het buitenland? Waar een groot aantal koeriersdiensten zich beperkt tot Nederland begrijpen wij dat u net zo graag klanten in het buitenland wilt bedienen. Het bedrijf Erasmus Koeriers verlegt haar grenzen tot zekere hoogte en werkt als koeriersdienst ook internationaal! U wilt eigenlijk het liefst het verschil tussen een gewone zending en een internationale zending zo min mogelijk merken. In deze behoefte kunnen wij als geen ander voorzien. Dit ligt hem onder meer in het feit dat onze niche spoedzendingen is en de unieke samenstelling van ons dienstenpakket. Ontdek hier meer over door verder te lezen!

Internationale koeriersdienst door Erasmus Koeriers

Bij een internationale koeriersdienst denkt u waarschijnlijk meteen aan vliegverkeer. Het blijft echter niet hier bij. Het proces bestaat uit ophalen en afleveren en hierin kan zelfs de fietskoerier zijn steentje bijdragen. Eenmaal klaar voor verzending kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om deze direct te bezorgen. Ook expresse en het inschakelen van een on board koerier behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte beschikken wij over een eigen wagenpark dat wij inzetten voor zendingen die binnen Europa verzonden moet worden. Eigen invulling geven aan de koeriersdiensten? Plaats dan hier uw opdracht. Dan gaan wij voor u aan de slag!

Internationale koeriersdienst tarieven

De goedkoopste koeriersdienst internationaal? Kwaliteit staat bij ons voorop. Echter bieden wij ook de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief uw pakket naar het buitenland te versturen. Dat u profiteert van de beste prijs/-kwaliteitverhouding is dan ook een gegeven! Dit maken wij mogelijk door gebruik te maken van de netwerken van ’s werelds grootste koeriers. Wilt u meer weten over het kostenplaatje? Vraag dan hier uw tarief aan.

Meer weten? Neem dan contact op met ons op!

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden die wij bieden en heeft u vragen? Dan verzoeken wij u graag om eens contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u een offerte aanvragen. Bent u reeds bekend met onze diensten? Dan kunt u hier uw opdracht plaatsen.