Koeriersbedrijf Rotterdam

Erasmus is een snelle, betrouwbare en goedkope koeriersdienst in Rotterdam en omstreken? Wij zijn gespecialiseerd in spoedzendingen in de Randstad, maar ook uw nationale of internationale zendingen kunnen wij verzorgen.

Flexibel, voordelig en snel

Als u op zoek bent naar een flexibele, voordelige en snelle koeriersdienst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen sneller dan de reguliere postbezorgers en bovendien leveren wij uw zending persoonlijk af bij de ontvanger. Real time inzicht in waar uw zending zich begeeft, geen probleem. Bij ons kunt u uw zending tot op de minuut volgen. Bij Erasmus Koeriers is uw pakketzending in goede handen.

Waarom kiezen voor Erasmus Koeriers

  • Goedkoop: veel pakketzendingen zijn bij ons goedkoper dan bij andere partijen.
  • Snel: wij bezorgen sneller dan de reguliere postbezorgers.
  • Transparant: u weet precies wat wij doen en waar uw pakketzending zich bevindt.
  • Flexibel: bij ons is nagenoeg alles mogelijk, hoe groot of klein uw zending ook is.
  • Persoonlijk: Wat uw vraag of verzoek ook is, u kunt bij ons altijd terecht.
  • 24/7: Wij zijn altijd bereikbaar, overdag, ’s nachts en in de weekenden.

Spoedservice

Heeft u een zending die met spoed bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Binnen 30 minuten halen wij uw pakket op en bezorgen wij dit direct bij de geadresseerde. Onze spoedservice is snel, veilig, persoonlijk en betrouwbaar.

Budgetservice

Naast onze spoedservice bieden wij ook een budgetservice aan voor als uw zending wat minder haast heeft.  Als wij uw pakket voor 10:30 uur ophalen, wordt dit dezelfde dag nog bezorgd, voor 17:00 uur. Wanneer u kiest voor de budgetservice, dan kiest u automatisch voor een extra goedkope koerier, omdat wij uw zending efficiënter kunnen inplannen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze koeriersdienst of wilt u graag weten wat de mogelijkheden omtrent uw pakketzending zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)10-4122241. Wij helpen u graag verder!