Erasmus Koeriers: wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Erasmus Koeriers is in 1996 opgericht door vier studenten. Het idee was destijds om door middel van openbaar vervoer pakketten rond te brengen. Studenten konden toen nog gratis reizen met hun OV Studentenkaart. Dit leverde een win-win situatie op; de studenten verdienden een centje bij en klanten konden bij Erasmus Koeriers goedkoop terecht voor een zending.

Erasmus Koeriers vandaag

Vandaag de dag bezorgen wij uw zendingen gewoon per bestelauto. Wij zijn inmiddels uitgegroeid van het slimme studentenbedrijf van toen, tot een van de grotere koeriersdiensten gevestigd in de regio Rotterdam. We bedienen een groot en divers klantenbestand, verspreid over de gehele randstad. Al vroeg begrepen wij dat service, snelheid en een goede track record reden zijn voor onze klanten om terug te komen bij Erasmus Koeriers. Deze zaken hebben wij dan ook hoog in het vaandel.

U kunt bij Erasmus Koeriers terecht voor:
  • Fietskoerier
  • Spoedkoerier
  • Budgetkoerier
  • Nationaal transport
  • Internationaal transport

Specialist in spoedzendingen

De niche waarin wij ons hebben gespecialiseerd is spoedzendingen. Wij beschouwen het als een ware kunst om een aangemelde zending binnen een zo kort mogelijke tijd te vervoeren van locatie A naar locatie B. Goede logistiek, ervaring bij de chauffeurs op de weg en informatie over alles wat een snelle levering in de weg zou kunnen staan, zoals verkeersinformatie, zijn hierbij essentieel. Erasmus Koeriers is expert op dit gebied, zowel voor nationale als internationale zendingen.

Direct onze koeriersdienst inzetten?

Of u nu een spoedzending of minder urgente zending wilt versturen. Wij regelen het voor u. Vraag hier de nationale tarieven op of plaats hier direct een opdracht. U kunt ons voor vragen tevens telefonisch bereiken via +31 (0)10-4122241 of u kunt mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet! Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en brengen uw pakket of zending met de grootst mogelijke zorg zo snel mogelijk bij de ontvangende partij.

erasmus koeriers