pakket versturen buitenlandPakket versturen buitenland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een pakket voor u naar het buitenland kan versturen? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres! Van een enkel document tot grote zendingen, wij staan graag voor u klaar. De bestemming maakt voor Erasmus Koeriers niet uit, wij versturen onder andere naar Amerika, Spanje en China. Kortom wij kunnen uw pakket overal ter wereld bezorgen!

Manieren van verzenden

Erasmus Koeriers biedt u verschillende manieren om uw pakket naar het buitenland te versturen, iedere manier heeft zo zijn eigen kenmerken en voordelen. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke verzendoptie het meest geschikt is in uw situatie.

  • Direct: Bij directe levering houdt u volledig de controle tijdens het verzenden van uw pakket. Doordat wij beschikken over eigen vervoersmiddelen kunnen wij zendingen in heel Europa leveren. Het voordeel van directe levering is dat u te allen tijde weet waar uw pakket zich bevindt en hoe laat het pakket op de bestemming is aangekomen.
  • Expresse: Tijdens expresse levering werken wij samen met solide internationale expresse koeriers zoals UPS, FEDEX en DHL. Een voordeel van deze verzendoptie is dat wij u zeer scherpe tarieven kunnen bieden.
  • On board koerier:  Tijdens on board levering, zorgen wij ervoor dat een koerier uw pakket persoonlijk overhandigt aan de ontvanger. Dit betekent dat hij met uw pakket aan boord van een vliegtuig gaat en het pakket aflevert waar u dat wenst.

De voordelen van Erasmus Koeriers

Erasmus Koeriers zorgt ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over de levering van uw pakket in het buitenland. Wij verzekeren u dat u te maken heeft met een betrouwbaar internationaal koeriersbedrijf. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, en werken wij altijd op een snelle en flexibele manier. Door een persoonlijke service te bieden, kunnen wij voldoen aan maatwerk oplossing indien deze verwacht worden.

Interesse in het versturen van een pakket naar het buitenland? Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze internationale koeriersdienst? Of wilt u meer weten over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. U kunt ook direct een offerte aanvragen!