Pakket versturen Den Haag

Pakket versturen Den Haag? Met Erasmus Koeriers gaat een pakket versturen heel eenvoudig, zowel nationaal als internationaal. Wij werken zonder moeilijke procedures en bieden transparante service. De koeriers van Erasmus weten wat zij doen en ontzorgen u wat betreft de levering van uw pakket(je).

Eerste pakket versturen

Bent u nog geen klant bij Erasmus Koeriers en u wilt uw eerste pakket met onze koeriersdienst versturen? Bel ons dan op +31(0)10-4122241 of mail naar info@erasmuskoeriers.nl. Als onze koerier uw zending komt halen neemt deze een vrachtbrief mee die u gezamenlijk invult. Het adres, facturatie adres, de contactgegevens en de tijdseisen (gaat het om spoed of heeft de verzending minder urgentie) dient u duidelijk in te vullen. Pakket versturen Den Haag doet u met Erasmus Koeriers.

Nationaal of internationaal pakket versturen?

Met Erasmus Koeriers kunt u zowel nationaal als internationaal uw pakket versturen. Neem contact op en geef door om wat voor verzending het gaat. Voor het nationaal versturen van een pakket zijn de volgende gegevens van belang: het ophaaladres, de tijdseisen, afmetingen, het gewicht en het afleveradres. Voor een internationaal pakket willen wij graag het losadres, postcode, telefoonnummer van de ontvanger, gewicht, afmetingen en inhoud van de zending weten. Wilt u een pakket versturen buiten de EU? Houdt dan rekening met een pro-forma invoice, hierin staan de goederen en hun waarde vermeld. Heeft u vragen over pakket versturen Den Haag, Rotterdam of andere plaatsen? Neem dan contact op met Erasmus Koeriers.

Pakket versturen Den Haag met Erasmus Koeriers

In 1996 hebben vier studenten Erasmus Koeriers opgericht met als doel pakketten rondbrengen middels het openbaar vervoer, omdat studenten destijds gratis konden reizen met hun OV Studentenkaart. Erasmus Koeriers is gegroeid en tegenwoordig worden pakketten rondgebracht met bestelauto. Verstuur uw pakket met Erasmus Koeriers, dan doet u dat met een van de grotere koeriersdiensten gevestigd in de regio Rotterdam. Service, snelheid en een goede track record maken dat onze klanten bij ons terugkomen. Pakket versturen Den Haag? Neem contact op.