Pakket versturen Duitsland

Een pakket versturen naar Duitsland, om wat voor soort zending het dan ook mag gaan. Dat is vanzelfsprekend bij Erasmus Koeriers. Ons doel is om u te voorzien van kwalitatieve zending. Dit begrip vullen wij in door (spoed)transport te verzorgen waarbij zorgvuldig gehandeld wordt en uw pakket in de juiste handen terecht komt. Het is dan ook geen uitzondering dat wij de zending persoonlijk overhandigen aan de desbetreffende ontvanger. Erasmus Koeriers heeft verschillende manieren om uw pakket te kunnen versturen naar Duitsland. Zo hebben wij een uitgebreid wagenpark tot onze beschikking waarmee we zendingen binnen een mum van tijd van A naar B vervoeren. Graag laten we u kennis maken met onze toegankelijke dienstverlening, bij uitstek geschikt voor particulieren en bedrijven die snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen!

Koeriersdiensten Erasmus Koeriers

Er zijn verschillende manieren om een pakket te versturen naar Duitsland. U als klant kunt kiezen uit diverse diensten die ieder zijn eigen voordelen biedt. Wanneer het aankomt op het ophalen van zendingen kan tijdwinst geboekt worden. Daarom zetten we in Rotterdam fietskoeriers in om uw pakket op te halen, om vervolgens bezorgd te worden. Als het gaat om vervoer kunnen wij altijd de goedkoopste transportoplossing bieden. In het netwerk van koeriers zijn wij als een spin in het web en werken samen met ’s werelds grootste koeriers om uw zending te verzorgen. Express koeriers als UPS, FEDEX en DHL behoren onder andere tot dit netwerk en verzorgen uw expresse zending. Uiteraard kunnen wij de zending ook zelf verzorgen door middel van ons wagenpark (directe zending) en indien gewenst een on board koerier inzetten.

Waarom Erasmus Koeriers?

Wanneer u een pakket moet versturen naar Duitsland dient de verzending verzorgd te worden door een gerenommeerd bedrijf dat raad weet met ieder type zending. De expertise van Erasmus Koeriers is het verzorgen van spoedzendingen en biedt een breed aantal diensten wat enkele voordelen met zich meebrengt:

  • De zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf en de service van uw lokale partner. De zending komt zoals gewenst terecht op plaats van bestemming!
  • Meer flexibiliteit wanneer het gaat om ophalen: uw zendingen kunnen tot 18.30 aangeleverd worden waarna ze dezelfde nacht nog naar hun bestemming vertrekken! Zelf kunt u de tijd waarop uw pakket opgehaald wordt bepalen.
  • Eén loket voor uw nationale en internationale zendingen en dus ook een aanspreekpunt. Het is praktisch om uw zendingen te laten verzorgen door een koerier!
  • Eenvoudig aanmelden van zendingen door middel van telefonisch contact of per email.

Neem contact met ons op!

Bent u van plan een pakket te versturen naar Duitsland en heeft u interesse in onze dienstverlening? Graag komen wij dan met u in contact. Vragen m.b.t. onze dienstverlening kunt u stellen middels ons contactformulier. Ook kunt u een offerte aanvragen. Graag staan wij voor u klaar!