Pakket versturen naar Amerika

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw pakket naar Amerika kan versturen? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u geen verschil ervaart tussen een nationale zending en een internationale zending. Erasmus Koeriers staat dan ook voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast staan wij 24/7 met persoonlijke service voor u klaar!

Waarom Erasmus Koeriers?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar koeriersbedrijf dat uw pakket naar Amerika kan versturen? Erasmus Koeriers staat zowel bekend om de snelle als flexibele manier van leveren. Daarnaast bieden wij 24/7 een persoonlijke service, wij helpen u dan ook graag met al uw vragen of maatwerk-zendingen. Wij staan voor u klaar wanneer het aankomt op zendingen binnen Nederland, Europa of zelfs wereldwijde zendingen!

De internationale werkwijze van Erasmus Koeriers

Erasmus Koeriers biedt verschillende manieren om uw pakket naar Amerika of naar een andere locatie te versturen. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke verzendoptie het meest geschikt is in uw situatie.

  • Bij de directe levering houdt u de volledige controle over uw zending naar het buitenland. Doordat Erasmus Koeriers gebruik maakt van een eigen wagenpark kan u ervan uitgaan dat uw internationale zending zo snel mogelijk binnen Europa wordt afgeleverd.
  • De Internationale Expresse verzending biedt tegen een zeer scherp tarief de mogelijkheid uw zending wereldwijd te verzenden, zowel voor weg- als luchttransport. Wanneer uw pakket in Amerika afgeleverd moet worden werken wij samen met solide internationale expresse koeriers.
  • Onze on board koerier zorgt er persoonlijk voor dat uw pakketje op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Dit kan betekenen dat onze koerier daadwerkelijk in het vliegtuig naar Amerika stapt. Erasmus Koeriers biedt ook de mogelijkheid dat u in direct contact kan blijven met de koerier, mocht u hier behoefte aan hebben.

Uw pakket versturen naar Amerika? Neem contact met ons op!

Heeft u een pakket dat u wilt versturen naar Amerika? Vraag dan vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan. Bent u geïnteresseerd in een andere dienst van Erasmus Koeriers? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Volg ons ook op Facebook!