Pakket versturen naar Aruba

Wilt u een pakket versturen naar Aruba? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief uw zendingen wereldwijd te verzenden. Wij maken hiervoor gebruik van de netwerken van ’s werelds grootste koeriers. Net als wij staan deze koeriers voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden voor het versturen van een pakket naar Aruba bij Erasmus Koeriers!

Internationale zending

Wanneer u een pakket gaat versturen naar Aruba wilt u natuurlijk het liefst de volledige controle houden over de zending en dat deze snel geleverd wordt. Erasmus Koeriers biedt deze optie! Na uw aanvraag stappen wij op het eerstvolgende vliegtuig om dit mogelijk te maken. Hiervoor maken wij gebruik van solide internationale expresse koeriers zoals UPS, FEDEX & DHL. Iedere seconde telt immers! Als volgt vindt u een lijst met de internationale zending diensten die wij leveren:

  • Direct: behoudt volledige controle over een zending en laat deze door ons verzorgen. Met ons eigen vervoersmiddelen kunnen wij zendingen in heel Europa afleveren;
  • Express: om uw zending in Aruba af te leveren werken wij samen met gerenommeerde partners als UPS, FEDEX en DHL voor het verzenden van uw pakket;
  • On board koerier: heeft u behoefte aan iemand die uw zending bijstaat en persoonlijk overhandigt aan de ontvanger? Onze on board koerier maakt dit graag voor u waar.

Voordelen van Erasmus Koeriers

Wanneer u voor Erasmus Koeriers kiest bent u onder andere gegarandeerd van de volgende voordelen:

  • De zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf en de service van uw lokale partner;
  • Meer flexibiliteit ten aanzien van ophaaltijden;
  • Zeer scherpe tarieven;
  • Eén loket voor uw nationale en internationale zendingen;
  • Eenvoudig aanmelden van uw zendingen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een pakket naar Aruba te versturen? Neem dan contact met ons op! U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij stappen vervolgens op het eerstvolgende vliegtuig om uw zending mogelijk te maken.