Pakket versturen naar China

Een pakket versturen naar China lijkt een hele opgave. Maar als u voor Erasmus koeriers kiest is dit nog nooit zo makkelijk geweest. Wij regelen het transport van uw pakket van A tot Z. Hierdoor merkt u het verschil niet tussen een gewone zending en een internationale zending. Erg fijn dus gezien internationale zendingen steeds normaler worden voor bedrijven. Bij ons is het mogelijk uw zending met spoed naar het buitenland te versturen en dit tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u haast met het versturen van uw pakket naar China of een ander land? Meld dan snel uw pakket aan.

Manieren van het versturen van een pakket naar China

Wij kunnen uw pakket op verschillende manieren naar China sturen. Op deze manier is er altijd een optie die fijn voor u is. De verschillende manieren waarop wij een pakket kunnen versturen zijn:

  • Expresse: wij kunnen tegen een zeer scherp tarief uw pakket wereldwijd verzenden. Hierbij maken wij gebruik van internationale koeriers zoals UPS, FEDEX en DHL. Wij hebben voor hen gekozen omdat zij voor dezelfde waarde staan als wij, namelijk kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.
  • On board koerier: indien u een spoedzending wilt laten doen of iets ergs belangrijks wilt versturen naar China dan kunt u gebruik maken van onze on board koerier service. De koerier gaat dan met uw pakket mee aan boord van het vliegtuig en zal het pakketje persoonlijk overhandigen.

Waarom kiezen voor Erasmus koeriers?

De voordelen die u geniet als u kiest voor Erasmus koeriers voor het verzenden van uw pakket naar China zijn:

  • Wij bieden top service op de nationale en internationale markt voor het verzenden van pakketjes tegen een zeer scherpe prijs;
  • Uw zending kan bij ons tot maar liefst 18:30 worden aangeleverd, doordat wij nauw samenwerken met de internationale koeriers. Uw zending wordt dan nog dezelfde nacht verzonden naar bestemming;
  • Bij ons kunt u terecht voor zowel nationale als internationale zendingen;
  • Meerdere makkelijke manieren van het aanmelden van uw pakket. U kunt uw pakket namelijk zowel telefonisch als per mail aanmelden.

Interesse in het laten verzenden van een pakket naar China?

Heeft u interesse in het laten verzenden van een pakket naar China of een andere bestemming? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.