Wilt u graag een pakket versturen naar het buitenland? Maak dan gebruik van de koeriersdienst van Erasmus Koeriers! Wij kunnen uw pakket overal ter wereld bezorgen!

Directe levering

Wilt u een pakket versturen naar het buitenland en er voor zorgen dat dit pakket zo snel mogelijk geleverd wordt? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedkoerier service. Wanneer u gebruik maakt van deze service weet u te allen tijde waar het pakket zich bevindt en weet u precies hoe laat het pakket op de bestemming is aangekomen. Wilt u een pakket versturen naar een land in Europa? Dan maken wij gebruik van ons eigen wagenpark om uw pakket zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te bezorgen.

Spoed zending naar het buitenland

Heeft u een set belangrijke documenten die u zo snel mogelijk wilt opsturen naar het buitenland? Of heeft u een kostbaar item waarvan u te allen tijde wilt kunnen traceren waar het zich bevindt? Dan kunt u gebruik maken van de on board koerier service van Erasmus Koeriers. In dat geval stapt een van onze koeriers samen met uw pakket het vliegtuig in om hem vervolgens op de plaats van bestemming te overhandigen. Zo heeft u altijd controle over waar het pakket zich bevindt en weet u ook zeker dat uw pakket op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Expresse verzending

Een pakket naar het buitenland versturen hoeft niet duur te zijn. Zo kunt u bij Erasmus Koeriers ook kiezen voor expresse verzending. Wanneer u hier voor kiest profiteert u niet alleen van onze scherpe tarieven maar bent u ook nog eens verzekert van de best mogelijke service. Zo werken wij samen met diverse betrouwbare internationale expresse koeriers zoals UPS, DHL en FEDEX om uw pakket binnen de gewenste tijd te kunnen leveren.

 

Uw pakket versturen naar het buitenland?

Wilt u graag uw pakket versturen met behulp van Erasmus Koeriers? Neem dan contact met ons op! Liever direct weten hoeveel een pakket versturen naar het buitenland u gaat kosten? Vraag direct een offerte aan!