Pakket versturen naar India

Ieder koeriersbedrijf is in staat om een zending te versturen. Erasmus Koeriers is echter professional in zijn vak en daagt zichzelf uit om een breed pakket aan diensten te bieden dat uitreikt tot aan het einde van de wereld. Het wegennetwerk en luchtverkeer van hier tot India is ons na oprichting in 1996 inmiddels al meer dan bekend. Een pakket versturen vanuit Nederland naar India lukt nooit zonder obstakels, onder andere vanwege de ligging. Desondanks is Erasmus Koeriers in staat om enkele documenten tot grote zendingen uit handen te nemen en verzenden wij deze met spoed of extreme zorgvuldigheid. Graag lichten wij onze werkwijze nader toe en hoe wij uw pakket versturen naar India!

Dienstenpakket dat samengesteld is op basis van uw wensen

Afhankelijk van uw wensen passen wij onze manier van werken aan. Geen een verzendopdracht is hetzelfde en iedere keer weer komen wij voor nieuwe uitdagingen te staan. Wanneer u uw pakket wilt versturen naar India met spoed stappen wij op het eerstvolgende vliegtuig om dit mogelijk te maken. Hiervoor maken wij gebruik van solide internationale expresse koeriers zoals UPS, FEDEX & DHL. Iedere seconde telt immers! Een koerier kan al vertraging oplopen in Nederland, maar daar is ook aan gedacht. Onze fietskoeriers kunnen uw zending namelijk ophalen om deze vervolgens naar India te sturen. Als laatste bieden wij tevens on-board koerier, die uw zending eigenhandig af kan leveren.

Wanneer kiest u voor een koerier als Erasmus Koeriers?

Niet alleen doen wij aan internationale spoedzendingen, maar ook zijn wij werkzaam binnen Nederland. Door middel van onze brede dienstverlening kunnen wij een groot aantal particulieren en bedrijven aanspreken. Indien u behoefte heeft aan uitmuntende service en maatwerk op gebied van logistiek raden wij u aan om met ons in zee te gaan! U heeft dan een aanspreekpunt voor zowel nationale als internationale zendingen, waar u zich 24/7 op kunt beroepen. Erasmus Koeriers maakt het versturen van een pakket naar India altijd en overal mogelijk!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in de dienstverlening van Erasmus Koeriers? U kunt hier een opdracht plaatsen. Als u vragen heeft m.b.t. onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan alvast gereed om uw zending te verzorgen en staan graag voor u klaar!