Pakket versturen naar Italië

Wilt u een pakket naar Italië versturen en zoekt u een betrouwbaar bedrijf om dit uit te voeren? Zowel voor regionale, landelijke als internationale zendingen bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres. Om wat voor zending het ook gaat, van een enkel document tot grote zendingen, wij staan altijd voor u klaar! Door de ruime ervaring van Erasmus Koeriers kan er gebruik gemaakt worden van een wereldwijd netwerk met verschillende koeriers. Wij staan altijd garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Internationale zendingen

Wanneer u een pakket naar Italië gaat versturen wilt u het verschil tussen een gewone zending en een internationale zending zo min mogelijk merken. Erasmus Koeriers biedt u vervoer op maat zonder grenzen! Elke situatie heeft een andere verzendoptie nodig, u kunt dan ook bij ons zelf kiezen wat het meest geschikt voor u is.

  • Direct: hierbij houdt u volledig de controle tijdens het versturen van uw pakket naar Italië of een andere bestemming. Met onze eigen vervoersmiddelen kunnen wij zendingen in heel Europa afleveren;
  • Express: om uw pakket in Italië af te leveren werken wij samen met gerenommeerde partners als UPS, FEDEX en DHL voor het verzenden van uw pakket. Daarnaast bieden wij u altijd een zeer scherp tarief;
  • On board koerier: heeft u behoefte aan iemand die uw zending bijstaat en persoonlijk overhandigt aan de ontvanger? Onze on board koerier maakt dit graag voor u waar.

Waarom Erasmus Koeriers?

Erasmus Koeriers is opgericht in 1996, wij hebben dan ook veel ervaring in de afgelopen jaren opgedaan. Hierdoor kan Erasmus Koeriers u altijd snelle en flexibele service bieden. Daarnaast werken wij op een persoonlijke manier, zo kunt u 24/7 bij ons terecht met al uw vragen of maatwerk-zendingen. Erasmus Koeriers verstuurt uw pakket zowel op regionaal, landelijk als wereldwijd niveau!

Interesse in een pakket versturen naar Italië?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw pakket naar Italië te laten versturen door Erasmus Koeriers? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

Volg ons ook op Facebook!