Pakket versturen naar Spanje

Veel bedrijven moeten tegenwoordig een pakket naar het buitenland verzenden. Daarom biedt Erasmus Koeriers u de mogelijkheid om een pakket te versturen naar Spanje! Wij regelen met hetzelfde gemak het verzenden van een internationaal pakket als het versturen van een zending naar een klant om de hoek. Daarom bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres wanneer u een pakket naar Spanje wil versturen.

Verschillende internationale zending diensten

Wanneer u een pakket naar het buitenland wil versturen heeft u de keuze uit verschillende manieren van verzenden. Wij bieden namelijk drie internationale zending diensten aan:

  • Direct: wanneer u een zending naar het buitenland heeft die direct geleverd dient te worden, en waarbij u de volledige controle wilt behouden, is onze directe levering voor u weggelegd. Doordat wij gebruik maken van ons eigen wagenpark garanderen wij u dat uw pakket snel naar Spanje verstuurd wordt;
  • Expresse: wanneer u met onze expresse levering een pakket naar Spanje wil versturen werken wij samen met solide internationale expresse koeriers zoals UPS, FEDEX en DHL. Deze koeriers staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid;
  • On board koerier: moet uw pakket met spoed naar Spanje verstuurd worden? Of wilt u uw pakket persoonlijk laten overhandigen? Ook daarvoor bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres! Onze on board koerier zorgt ervoor dat uw zending op de plaats van bestemming komt. Hij gaat met uw pakket aan boord van een vliegtuig en levert deze waar dan ook af.

Waarom Erasmus Koeriers?

Wanneer u ervoor kiest uw pakket naar Spanje te versturen met Erasmus Koeriers garanderen wij u het volgende:

  • De zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf en de service van uw lokale partner;
  • Flexibiliteit ten aanzien van ophaaltijden;
  • Zeer scherpe tarieven: door onze positie als grote inkoper bij de partijen kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden;
  • Eén loket voor uw nationale en internationale zendingen;
  • Eenvoudig aanmelden van uw zendingen.

Direct uw pakket naar Spanje versturen? Meld nu uw zending aan!

Wilt u direct een opdracht plaatsen? Dat kan door middel van ons aanmeldformulier! Heeft u nog vragen? U kunt uiteraard ook gerust contact met ons opnemen.