Pakket versturen naar Suriname

Erasmus Koeriers is het adres voor al uw zendingen. Het uiteindelijke adres waar uw pakket geleverd moet worden? Dat kan variëren van Nederland tot landen over de hele wereld. Daarom kunt u bij ons ook terecht om uw pakket te versturen naar Suriname. Door enkel de beste service te bieden vormen wij een breed pakket aan diensten en kunnen wij de zending van uw pakket afstemmen op uw situatie. Daar bijkomend is dat wij snel en flexibel zijn en 24/7 bereikbaar zijn. Graag nodigen wij u uit om verder te lezen en zo te ontdekken waar ons bedrijf voor staat en wat wij voor u kunnen betekenen!

Internationale zending diensten

Voor het verzenden van uw zending bieden wij de middelen om deze ten spoedigste op te komen halen en binnen de gewenste tijd op de gewenste locatie af te leveren. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee wij ongeacht het gewicht of grootte van het pakket uw zending kunnen verzorgen. Bovendien bieden wij diverse opties voor het verzenden van uw zending. Als volgt vindt u een lijst met de internationale zending diensten die wij leveren:

  • Direct: behoudt volledige controle over een zending en laat deze door ons verzorgen. Met ons eigen vervoersmiddelen kunnen wij zendingen in heel Europa afleveren;
  • Express: om uw zending in Suriname af te leveren werken wij samen met gerenommeerde partners als UPS, FEDEX en DHL voor het verzenden van uw pakket;
  • On board koerier: heeft u behoefte aan iemand die uw zending bijstaat en persoonlijk overhandigt aan de ontvanger? Onze on board koerier maakt dit graag voor u waar.

Een pakket met spoed versturen naar Suriname

Na begonnen te zijn als studentenbedrijf zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde koerier die net als toen tactische beslissingen neemt om een zending zo snel mogelijk afgeleverd te krijgen. Door uitgebreide kennis over logistiek en verkeer die onze ervaren chauffeurs tot zich kunnen wenden kan uw zending altijd zo spoedig mogelijk worden afgeleverd. Het uitvoeren van spoedzendingen is daarom ons specialisme, voor zowel nationale als internationale zendingen!

Neem contact met ons op!

Heeft u een pakket dat u wilt versturen naar Suriname? Onze koeriers stappen op het eerste vliegtuig om dat mogelijk te maken. U kunt vrijblijvend en eenvoudig een offerte aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? Graag verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dit doet u simpelweg middels het contactformulier.