Pakket versturen Utrecht

Wanneer u een pakket wilt versturen in Utrecht bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres. Wij begrijpen dat wanneer u een pakket wilt versturen u dit zo snel mogelijk op de plaats van bestemming wilt krijgen. Daarom is Iris Koeriers de ideale partner voor het versturen van uw pakket in de regio Utrecht. Of u nu één of meerdere pakketten wilt versturen, bij ons is alles mogelijk. Om wat voor pakket het ook gaat, van een enkel document tot grote zendingen, Erasmus Koeriers verstuurt het.

Service op maat

Voor het versturen van reguliere pakketten hebben wij de online aanmeldservice. Voor het versturen van bijzondere pakketten kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij nemen de details dan persoonlijk met u door en kunnen u het beste advies geven. Het kan ook zijn dat u bepaalde post of een pakket sneller bezorgd wilt hebben op het afleveradres, dan dat het met de reguliere post zou gaan. Hier hebben wij onze spoedkoeriers voor. Tevens krijgt u nadat wij uw pakket hebben ontvangen een track & trace code van ons, zodat u op ieder moment kunt kijken waar het pakket zich bevindt. Erasmus Koeriers levert het pakket persoonlijk af, waar ook ter wereld.

Voordelen van onze dienstverlening

Het versturen van uw pakket in de regio Utrecht via Erasmus koeriers heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Snel en flexibel.
  • Erasmus Koeriers geeft persoonlijke service. Voor vragen of het versturen van maatwerk verzendingen, neem contact op.
  • Het werk stopt niet als de wereld slaapt, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Tevens staan wij voor snelheid, betrouwbaarheid, en transparantie. Kies voor Erasmus Koeriers!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over een pakket versturen in de regio Utrecht of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.