Pakket verzenden naar Engeland

Zoekt u een koerier die uw pakket kan verzenden naar Engeland? Erasmus Koeriers vliegt de wijde wereld rond om internationale zendingen af te leveren en slaat Engeland uiteraard niet over. Wij bieden een brede selectie aan soorten zendingen die tegemoet kunnen komen aan uw wensen. De werkwijze waarop wij internationale zendingen uitvoeren wordt mogelijk gemaakt door zowel de ervaring als middelen die de koerier tot zijn beschikking heeft. Onder andere daarom beschikken wij over een klantenbestand dat iedere zending, ongeacht grootte of mate van discretie, aan ons toevertrouwt. Graag laten wij u kennismaken met onze manier van werken, die ons tot een gerenommeerd bedrijf binnen de logistieke sector heeft gemaakt.

Diverse verzendmethoden die tegemoet komen aan uw wensen

1996 is het jaar waarin Erasmus Koeriers werd opgericht door vier studenten en bracht destijds pakketten rond door middel van het OV. Inmiddels is dit niet meer mogelijk, enerzijds vanwege het feit dat reizen toen nog helemaal gratis was en anderzijds door de enorme groei die wij hebben doorgemaakt. Inmiddels gebruiken wij daarom andere middelen om zendingen te verzorgen, maar hebben altijd de tactische benadering behouden. Als volgt vindt u een greep uit de soorten internationale zendingen naar Engeland die wij verzorgen:

  • Directe zendingen: Erasmus Koeriers beschikt over een eigen wagenpark waarmee zendingen in Engeland afgeleverd kunnen worden. Door middel van directe zending kunnen wij de snelste manier van wegvervoer naar Engeland mogelijk maken.
  • Expresse zendingen: Niet alleen bezorgen wij de zending zelf, maar ook werken wij samen met welbekende express koeriers zoals UPS, FEDEX en DHL. Net zoals Erasmus Koeriers heeft ieder van deze bedrijven kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid hoog in het vaandel staan.
  • On board koerier: Door te kiezen voor een on board koerier geniet u van enkele voordelen. Onze on board koerier gaat mee aan boord met het pakket en zorgt tevens voor een persoonlijke overhandiging van uw zending. U staat bovendien in direct contact met de koerier, waardoor u te allen tijde op de hoogte wordt gehouden van de status van uw zending.

Erasmus Koeriers kan iedere vorm van internationaal transport met spoed verzenden. Geïnteresseerd in de tarieven van onze internationale transport? Door middel van deze link kunt u de tarieven hiervan aanvragen.

Let op: Voor zendingen buiten de EU dient u rekening te houden met een pro-forma invoice. In de pro-forma worden goederen omschreven en wordt de waarde van de goederen aangegeven. Een juiste pro-forma bespoedigt de afhandeling bij de douane.

Waarom kiest u voor Erasmus Koeriers?

Erasmus Koeriers is een van de grotere koeriers, gevestigd in de Randstad en bezit over diverse koeriers die afhankelijk van uw situatie uw zending ophalen met de fiets of bestelauto. Daarna zal Erasmus Koeriers uw (spoed)zending binnen een mum van tijd in Engeland kunnen afleveren. Daarnaast kan Erasmus Koeriers natuurlijk ook uw pakket verzenden binnen Nederland. Door een breed scala aan verzendingmethodes te bieden kunnen wij ieder pakket verzenden.

Neem contact met ons op!

Wilt u een pakket verzenden naar Engeland en heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen! Maar al te graag zijn wij u van dienst en verzorgen wij uw zending, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen middels deze link. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Dit doet u simpelweg door het contactformulier in te vullen. Als u reeds bekend bent met de dienstverlening van Erasmus Koeriers en uw pakket wilt verzenden naar Engeland, kunt u hier uw opdracht plaatsen.