Pakket verzenden

Wilt u een pakket verzenden? Binnen Nederland of naar het buitenland? Dan bent u bij Erasmus Koeriers aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de regionale, landelijke en internationale koeriersdienst voor al uw grote én kleine pakketten.

Pakket verzenden: Nationaal

Wilt u een pakket verzenden binnen Nederland? Bij Erasmus Koeriers bieden we u twee opties, namelijk onze spoedservice en onze budgetservice. Moet uw pakket snel worden verzonden, dan raden wij u aan om voor onze spoedservice te kiezen. Nadat u belt wordt uw pakket dan al binnen 30 minuten bij u opgehaald, om vervolgens zo snel mogelijk bezorgd te worden bij de geadresseerde. Heeft het verzenden van uw pakket minder haast? Kies dan voor onze budgetservice, in dit geval worden zendingen die voor 10.30 uur gereed staan nog dezelfde werkdag voor 17.00 uur bezorgd bij de geadresseerde.

Pakket verzenden: Internationaal

Wilt u een pakket internationaal verzenden? Ook dan kunt u terecht bij Erasmus Koeriers. Pakketten binnen Europa kunnen we met ons eigen wagenpark afleveren, waardoor u gegarandeerd de snelste manier van wegvervoer binnen Europa treft. Maar ook buiten Europa bieden wij u de mogelijkheid om uw zendingen snel en voordelig te verzenden, doordat we gebruik maken van de netwerken van ’s werelds grootste koeriers.

Erasmus Koeriers: uw koeriersbedrijf

Erasmus Koeriers is gevestigd in Rotterdam. Vanaf hier worden alle nationale en internationale zendingen verzorgd. Van een klein document tot een groot pakket, bij ons kan het allemaal. Moet uw pakket sneller bezorgd worden dan dat het met de reguliere post zou gaan? Met onze spoedservice is uw pakket vaak al binnen een paar uur op de juiste plaats!

  • Uw regionale, nationale en internationale koeriersbedrijf
  • Snelle verzending en scherpe tarieven
  • De zekerheid van een solide internationaal koeriersbedrijf
  • Uitstekende service

Wilt u meer informatie over Erasmus Koeriers of gebruik maken van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.