Fietskoerier – Snel en efficiënt

Erasmuskoeriers per fiets

Heeft u een zending in Rotterdam en wilt u deze direct op laten halen en bezorgen in Rotterdam? Maak dan gebruik van onze fietskoeriers in Rotterdam! Door gebruik te maken van een fietskoerier in Rotterdam heeft u geen last van files, draagt u bij aan een milieuvriendelijke toekomst en kunt u uw zending versturen tegen een aantrekkelijk tarief!

Plaats nu direct uw opdracht en vermeld dat het om een fietskoerier gaat!

Pakket in Rotterdam ophalen en bezorgen

Wanneer u in Rotterdam een (klein)pakket- of documentzending wilt laten ophalen en bezorgen, dan kunt u bij Erasmus Koeriers terecht. Of het nu een spoedzending of een normale zending betreft, wij behandelen uw aanvraag met zorg en stellen alles in het werk zodat uw zending correct wordt afgeleverd.

Pick-up per fietskoerier in Rotterdam, voor nationale en lokale zendingen

Voor de snelheid werkt een fietskoerier in de stad soms beter dan per auto. Een opdracht voor de fietskoerier is goed in te plannen, aangezien files en opstoppingen tot het verleden behoren. Afhankelijk van de omvang, kan uw zending door één van onze fietskoeriers in Rotterdam worden opgehaald om vervolgens direct op bestemming te worden afgeleverd. Moet uw zending buiten Rotterdam afgeleverd worden, halen wij uw zending per fiets op en kunnen wij deze per auto buiten Rotterdam afleveren. Bijvoorbeeld uw zending vanuit een winkel of kantoor bij een klant. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Rotterdam zendingen snel binnen afgesproken afgeleverd

Onze fietskoeriers in Rotterdam regelen het! Ook krijgt u van ons een login zodat u uw zendingen kunt volgen en de status controleren. Plaats uw opdracht en vergeet niet aan te geven dat het om een fietskoerier gaat. Wij verzorgen de rest! Meer informatie of heeft u een vraag? Bel naar +31 (0)10-4122241 of mail naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

koerier rotterdam

Plaats direct uw opdracht: