Pakket versturen Rotterdam

Wilt u één of meerdere pakketten versturen? Het liefst zo transparant en snel mogelijk? Erasmus Koeriers is uw koerier voor Rotterdam en omstreken, in heel Nederland en internationaal. Om wat voor pakket het ook gaat, van een enkel document tot grote zendingen, Erasmus Koeriers verstuurt het.

Versturen

Voor het versturen van reguliere pakketten hebben wij de online aanmeldservice. Voor het versturen van bijzondere pakketten kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij nemen de details dan persoonlijk met u door en kunnen u het beste advies geven. Het kan ook zijn dat u bepaalde post of een pakket sneller bezorgd wilt hebben op het afleveradres, dan dat het met de reguliere post zou gaan. Erasmus koeriers kan dit prima voor u verzorgen, net als transparantie, indien u op de minuut af wilt weten waar het pakket zich bevindt. Erasmus Koeriers levert het pakket persoonlijk af, waar ook ter wereld.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van het versturen van uw pakket met Erasmus Koeriers?

  • Snel en flexibel.
  • Erasmus Koeriers geeft persoonlijke service. Voor vragen of het versturen van maatwerk verzendingen, neem contact op.
  • Het werk stopt niet als de wereld slaapt, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Neem contact op met Erasmus Koeriers, ook voor spoed

Wilt u meer informatie over het versturen van uw pakket of pakketten vanuit Rotterdam of omstreken? Bel 010 – 41 222 41 of mail info@erasmuskoeriers.nl. Met Erasmus Koeriers weet u zeker dat uw post of pakket op de juiste plek terecht komt. Ook voor spoedzendingen kunt u bij ons terecht, binnen 30 minuten halen wij uw pakket op en leveren het persoonlijk af bij de geadresseerde. Alles veilig, snel en betrouwbaar. Of kies voor de budgetservice, uitstekend voor minder urgent te versturen post of pakketten. Hiervoor geldt voor 10:30 uur gehaald, voor 17:00 bezorgd! Geen moeilijke procedures, wij zorgen dat uw pakketje verzonden wordt.