Spoedkoerier: voor als het écht snel moet

Als het écht snel moet, dan verstuurt u uw spoedzending met Erasmus Koeriers. Dé spoedkoerier Rotterdam. In situaties waar snelheid geboden is, weten wij wat voor u belangrijk is. Of het nu gaat om documenten die direct getekend moeten worden of om (pakket-)zendingen voor een klant die zijn goederen direct nodig heeft, wij zorgen ervoor dat wij uw verwachtingen waarmaken.

Erasmus Koeriers is een professioneel bedrijf met vaste procedures voor de bezorging van uw zending. Daarom garanderen wij u: voor 10:30 uur gehaald – voor 17:00 bezorgd.

 

Betrouwbare spoedkoerier Rotterdam

Onze spoedkoerier zorgt er niet alleen voor dat uw spoedzending snel aankomt bij degene die het moet ontvangen. Wij zorgen er ook altijd voor dat we uw spoedpakket persoonlijk afgeven bij de ontvanger. Op deze manier weet u zeker dat uw belangrijke documenten of pakket bij de geadresseerde eindigt.

Spoedzending volgen

U kunt op elk moment zien waar uw spoedzending zich bevindt via ons online volgsysteem. U krijg van ons een klanten login waarmee u inlogt op ons systeem. Daar kunt u al uw lopende zendingen zien en per zending de bezorgstatus nakijken. Uiteraard houden wij zelf ook al uw zendingen in de gaten, en zorgen dat deze conform afspraak bezorgd worden bij de ontvangen.

Meld nu uw spoedzending aan of neem contact met ons op

Heeft u op dit moment een opdracht waar een snelkoerier voor nodig is? Meld dan direct uw zending aan: Zending aanmelden.

Heeft u eerst nog vragen over onze spoedkoerier service of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4122241. U kunt tevens mailen naar info@erasmuskoeriers.nl. Wij kunnen u dan uitgebreider informeren over onze dienstverlening en al uw vragen beantwoorden. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

– Erasmus Koeriers, de spoedkoerier Rotterdam en de Randstad