Spoedkoerier Rotterdam: uw zending snel verzonden

Spoedkoerier Rotterdam | Zoekt u een spoedkoerier Rotterdam? Erasmus Koeriers bezorgt uw zending in binnen- en buitenland. Zodra u belt, wordt uw zending binnen dertig minuten opgehaald. Niet alleen in Rotterdam, maar in de gehele Randstad geldt deze spoed-tijd. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wij bieden als spoedkoerier Rotterdam altijd duidelijkheid

Het is voor u belangrijk dat u weet wanneer uw ontvanger de zending kan verwachten, zeker als het gaat om een spoedkoerier opdracht. Daarom geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de tijdstippen waarop wij uw zending bij u afhalen en deze afleveren bij uw ontvanger. Ook de prijsopgaaf van onze spoed koeriersdienst krijgt u van ons vooraf, zodat ook dit onderdeel van de opdracht voor u duidelijk is en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uw spoedzending wordt persoonlijk overhandigd en bevestigd

Wij overhandigen uw zending persoonlijk aan de geadresseerde, om de kans op correcte en tijdige ontvangst zo groot mogelijk te maken. Daarnaast ontvangt u altijd een telefonische bevestiging van aflevering van ons. Uw spoedlevering krijgt van ons de grootst mogelijke zorg en aandacht, want snel leveren is mooi, maar snel leveren met kwaliteit is mooier!

Status van de opdracht altijd zichtbaar

U kunt de status van uw zending altijd online volgen en contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. U kunt als klant inloggen via onze klanten login, daar ziet u altijd een overzicht van uw lopende zendingen en de status die deze zendingen op dat moment hebben. Bij afwijking van onze vooraf gemaakte afspraken nemen wij uiteraard contact met u op. Zo is alles altijd helder voor u, op elk moment.

Heeft u nog vragen over onze spoedkoerier service?

Heeft u een specifieke vraag over onze spoed koeriersdienst? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor antwoorden op uw vragen of proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan eventuele specifieke wensen.

Wij hopen snel bij u voor de deur te staan!

– Erasmus Koeriers, spoedkoerier Rotterdam